iets meer info - Reisverslag uit 's-Hertogenbosch, Nederland van dalian, liaoning - WaarBenJij.nu iets meer info - Reisverslag uit 's-Hertogenbosch, Nederland van dalian, liaoning - WaarBenJij.nu

iets meer info

Door: fieke

Blijf op de hoogte en volg dalian, liaoning

15 Augustus 2013 | Nederland, 's-Hertogenbosch

We hebben gisteren dan eindelijk onze foto's ontvangen, na 5 lange weken mogen we eigenlijk in de ogen kijken van ons mooie ventje.
Ons ventje is geboren op 01-05-2012 (lekker klein dus nog ) en hij is geboren met een schisis
De foto's zullen we pas plaatsen met de LOA dus daar moeten jullie nog even geduld voor hebben.

• 15 Augustus 2013 - 09:54

Wendy:

Wat super! Eindelijk hebben jullie dan de foto's gekregen van jullie mooie mannetje :-). Lekker genieten en nu op naar een snelle LOA!

XX

Wendy, Martin, Finn en Senn

• 15 Augustus 2013 - 12:38

Karen:

wat een geweldig bericht!! gefeliciteerd met jullie zoon en broertje!! Ik ga jullie zeker volgen

gr karen, René en Xem

• 18 Augustus 2013 - 12:15

Carla Van Steenbergen:

Geweldig nieuws ! Voor jullie met jullie zoon en broertje en voor de kleine man met het gezinnetje waarin hij zo welkom is!

• 19 Augustus 2013 - 18:04

Diana:

Wat fijn dat jullie Dirkje mogen zien...een heerlijk gevoel!