Old forbidden city
Door: Fieke
Blijf op de hoogte en volg dalian, liaoning
11 December 2013 | Nederland, 's-Hertogenbosch
hotel ik zeg Senn kom, Senn kom, zit meneer heerlijk te slapen. Van die kou in een kei hete taxi dat wilde wel. Toen onze kleine man een fles gegeven. Dat is trouwens ook wel heel raar hoor een kind dat dus alleen maar drinkt. Pap en drinken en de rest doet hij echt niet. Hij stopt al zijn speelgoed in zijn mond maar als je dan iets eetbaars wil proberen nee hoor! Heel raar maar ja gaan
we wel aan werken.
Dat komt wel goed.
verder ben ik blij Hanneke dat jij toen vertelde van de spuugdoekjes, hij kwijlt echt enorm, vandaar de leuke bandanas. Monique er is nog niets gekomen van het skypen maar dat doen we wel in het radisson, we moeten weer ff wennen aan het ritme met zo'n kleintje. En hier in de lobby is het nogal tochtig, ik zit er nu ook naar een valsspelende jingle Bell te luisteren word je bijna depressief van. ....
En je moet DAX ook steeds goed inpakken en daar wordt hij niet blij van. Net wel schattige Adidas schoentjes voor hem gekocht. Verheug me al op de zijde markt volgende week ff shoppen. Morgenvroeg vertrekken we om half 9 uit het hotel, op naar het tehuis en de vindplaats van DAX bijzondere dag! We moeten ongeveer 2 uur in de trein dan naar de vindplaats dan tehuis en weer terug ik ben erg benieuwd hoe hij zal reageren.
Mariëlle ik verheug me ook wel weer op onze etentjes en lekker bijkletsen en ik zal kijken of Noël je nekhernia kan voorkomen. Morgen weer meer nieuws, foto's volgen zo weer.
Bedankt weer voor alle berichten XXX
11 December 2013 - 13:22
Martijn:
Goed om te horen dat jullie ventje begonnen is met zich over te geven aan z'n nieuwe familie. Zoals altijd wachten we weer op de foto's van Noel. Veel plezier morgen bij de vindplaats en het tehuis. Is altijd indrukwekkend.
gr
MKLQ -
11 December 2013 - 14:40
Stefanie:
Leuk en fijn om jullie weer te lezen :-). Het is ook echt nog een kleintje, duurt nog even voordat hij 2 wordt ( gelukkig). Morgen een bijzondere dag, ben benieuwd naar jullie indrukken. -
11 December 2013 - 14:53
Griets:
Fijn dat het zo goed gaat, en morgen ( net als anderen;) naar het tehuis.. Ik hoop dat jullie onze vraag nog kunnen stellen. Ben heel benieuwd....
Een spannende en ongetwijfeld indrukwekkende dag.
Gr Grietsje -
11 December 2013 - 14:57
Diana:
Wat een heerlijk mannetje jullie Dax!!! Klinkt allemaal gezellig en relaxed! Kijk iedere dag even op je weblog, maar nog geen reactie gegeven..ook even in een ritme komen met een kleine kabouter hier..haha.
Succes morgen, een enrverend dagje..wij hebben het vandaag achter de rug. Maar alles binnen handbereik, in dezelfde stad. Dus we waren begin van de middag alweer terug. Succes met de treinreis! Tot zaterdag, of zondag.. Groetjes aan Angela! -
11 December 2013 - 15:42
Miranda Van Dam:
Linouk wilde ook in het begin niks van eten weten. Ook alleen maar pap, pap en pap. Was ze gewoon niet gewend. Komt vanzelf.
Wat fijn dat Dax zich zo op zn gemak voelt. Is toch steeds weer ze bijzonder. Van het ene op het andere moment staat je wereld op zn kop, moet je het doen met wildvreemde mensen en dat dan ook nog heel leuk vinden ook! Geeft wel aan dat hij zich heel goed op zn gemak voelt bij jullie.
Fijne tijd verder!
Miranda -
11 December 2013 - 18:25
Hanneke:
hihi, kleine luie boeddha: alleen maar een flesje :)
geniet er nog maar lekker van, eten kan altijd nog.
kan hij trouwens al wel lopen?
doeg -
11 December 2013 - 18:40
Tamara And Family:
Mooi verhaal weer nichtje....we leven hier vanaf de zijlijn met jullie mee
Wat doet DAX het toch super als ik zo de nachten e.d.lees
En let op eenmaal in NL komt ernaast de fles vanzelf wat bij......
( brachten krijgt nog steeds poedermelk in een beker naast haar gewone eten niets is mij vreemd en kijk hoe groot ze inmiddels is )
Tja weer even in een ander ritme met deze leeftijd, wat een geweldig ventje
En met van die kanjers als Yin en Senn is hij zo groot!
Het voelt al zo vertrouwd en het is pas woensdag
Vandaag 11-12-2013
Morgen zal een byzondere indrukwekkende dag gaan worden
Jullie ervaringen gaan we weer lezen.
Nou lieve mensen welterusten en tot morgen op de mail
Tamara and family x
11 December 2013 - 21:09
Rowien:
Hallo, wat fijn dat dax bij jullie is. Ik lan me voorstellen dat het evenzoeken is naar een ritme. Neem de tijd. Wij hadden touwens ook Eriik als gids in beijng. Grappig. Nou succes met alles en weet dat wij op afstand meeleven. Liefs Rowien, ronald, liam en tjen
11 December 2013 - 23:35
Berna:
Hoe aandoenlijk te lezen dat jullie met de minuut meer ontdekken over jullie kleine man en dat hij zo geniet van vast gehouden worden. Heerlijk! Nou die behoefte zal meer dan voldoende bevredigend worden. Geniet met volle teugen.
Xxx Mart en Berna -
12 December 2013 - 09:23
Rob :
Wat een heerlijk ventje! van harte gefeliciteerd. ook namens Ilse. En nu nog even lekker genieten. Goed om te lezen dat hij zich al thuis voelt!
Dikke Kus xx -
12 December 2013 - 13:05
Rachel:
Hoi hoi, op 1 of andere manier werdt ik steeds naar een oude site van jullie gestuurd dus daar kwam ik niet verder dan de update van zaterdag. Wat is het heerlijk om jullie verhaal te lezen en wat een machtig mooi manneke hebben jullie erbij gekregen! Wat is het fijn dat hij nu al aangeeft vastgehouden te willen worden en dat je met elkaar ding na ding gaat ontdekken. Wij kijken uit naar jullie update over het kindertehuis (maf he , winkwink)
Dank jullie wel dat we zo op afstand mee mogen genieten met jullie verhaal.
Lieve groet, JJ, Rachel en Sijo (vandaag (donderdag)...even heel maar dan ook heel dicht bij jullie geweest, still in China)