Weer terug in Beijing
Door: Fieke
Blijf op de hoogte en volg dalian, liaoning
14 December 2013 | Nederland, 's-Hertogenbosch
Het voelt hier een beetje als thuiskomen, we hebben dezelfde kamers als vorige week en na ontvangst van de koffers zijn papa yin en Senn gaan zwemmen en DAX ff naar bed om daarna met een deel van de groep lekker uit eten te gaan. Daarna nog koffie bij Starbucks en toen naar de hotelkamer waar Senn de inhoud van zijn maag in de toiletpot heeft achtergelaten en we DAX voor de eerste keer in bad hebben gezien zonder tranen ( gezellig bij zijn broer en zus). Op tijd naar bed vanavond en morgen wat papierwerk regelen verder geloof ik niet zo veel. Hier de komende dagen lekker tot rust komen...
14 December 2013 - 16:18
Ank Spierings:
Lieve Fieke,
De VIJF voor jullie vijfjes!!
Gefeliciteerd, met jullie derde kind..hij hoort nu bij jullie, wat een bijzonder gevoel weer..en wat een emoties..op afstand leven we met jullie mee.
Ik wens jullie nog een goede tijd in China, wat leuk dat Yin al wat Chinese woordjes leert, Sen zal natuurlijk ook meedoen!
Toi toi, lieve groet -
14 December 2013 - 19:01
Krista:
Heel veel plezier in beiing! -
14 December 2013 - 19:44
Anouschka:
Fijn weer terug in Beijing, jullie zijn al halverwege, geniet er nog van. -
14 December 2013 - 21:40
Karen En Familie:
En alweer in beijing... ineens lijkt het snel te gaan. We leven met jullie mee. Nog eventjes en dan zijn jullie weer thuis. We verheugen ons op jullie volgende verslag!
Dikke kus -
De Mollies:
Lieverds -
15 December 2013 - 07:07
Stefanie:
Mooie foto"s erbij. Is Senn al opgeknapt?
Hopelijk een rustige zondag voor jullie. X -
15 December 2013 - 08:12
Tamara And Family:
Goedemorgen Beijing ,
Daar zitten Julie ....mooi terug in het hotel met zijn vijven!!!
Bijkomen uitrusten alle indrukken verwerken en genieten van de tijd daar!
Wij volgen de verslagen en wat een prachtige foto's!!!
Hier zondagochtend op naar de kerst, kerstfiguren van gips aan het verven.
Kerstboomverlichting aan en het moet nog 8 uur worden...............
Lieve groetjes knuffels voor de drie kids
Tamara and family xxx
Cees & liesbeth en Jozefien waren gisteren hier, we hebben met elkaar naar Julie verslagen en foto's gekeken. -
15 December 2013 - 09:57
Jolanda:
Goedemorgen/-middag saampjes,
Zo even vanaf 10 december...ik behoor bij 1 van die Nederlanders die het te druk had :-(.....denken wij!!!.... 'bij' gelezen wat een bijzondere gebeurtenissen maken jullie mee Fieke..... vrolijk, verdrietig, koud, warm...en dat ook nog aan de andere kant van de wereld...heftig. Weet dat je/jullie het goed doen Fieke en dat je/jullie trots op jezelf mag zijn en dankbaar voor weer zo'n prachtig kindje. Bo had het gelezen en vertelt dat je het zo moeilijk had.....nou daar kan ik me wel wat bij voorstellen .....ongelofelijk dat het zo kan en mag. Helaas kunnen we niet heel de wereld redden.....wat zou dat toch mooi zijn. :-)
Geniet van je dagen in Beijing, geniet van al het mooie en goede dingen in je leven. Dikke kus Jolanda en de rest van de bende!!