Zaterdag - de lama tempel
Door: Fieke
Blijf op de hoogte en volg dalian, liaoning
21 December 2013 | Nederland, 's-Hertogenbosch
Wat was het mooi, echt iets wat je gezien moet hebben en dat hadden we nog niet. Echt super mooie ruimtes mooi schilderwerk hele mooie buddha's.
Zo mijn stukje schrijfwerk werd even onderbroken er was hier een badsessie van drie kinderen en de jongste haalde het in zijn hoofd om in het bad te poepen...........laten we hopen dat die grote drol de reden is geweest van al zijn gejank vandaag.
Terug naar de lama tempel, het was echt heel mooi je mocht overal wierook aansteken dus dat was al bijzonder voor de kids...en de mama's op de foto met een monnik. Het was echt de moeite waard om gezien te hebben.
Toen we terug bij het hotel waren is papa met DAX op de kamer gebleven en ik ben met Mariëlle en de kinderen wezen zwemmen, lekker ff alleen jammer dat het water zo fris is. En ons avondeten hebben we weer gezellig gedaan met Mariëlle en Mark. Nu dus de badsessie van de kinderen. En nu lekker weer ff samen op bed.
Ik heb vandaag een foto gemaakt van DAX, die lijkt voor de kenners (Tamara jij moet hem zeker herkennen) enorm veel op een foto van Yin, alleen was toen alle kleding in het rose.
De mannen gaan vanavond bedenken wat we morgen gaan doen. Nog een paar nachtjes......
Hoe is het in Nederland met de kerstgekte? Heel erg dat we dat moeten missen :-)
21 December 2013 - 17:12
Nel En Ron:
Beste familie, ik geniet van jullie verslagen en lees dat het allemaal prima gaat.
Hartstikke fijn want het is toch weer afwachten met zo,n nieuwe telg.
Nog fijne dagen en een hele goede terugreis.
Groetjes, Nel en Ron -
21 December 2013 - 19:48
Rachel:
Super zeg, China is duidelijk groot zat dat je nu ook lekker weer wat nieuws hebt kunnen bekijken is alleen maar heel positief. En je geniet er ook extra van denk ik.
Gaaf hoor dat waterballet, vind mama vast niet erg...(wink)
En de kerstgekte, ehm t is geloof ik maar net hoe gek je jezelf laat maken want wij hebben er niet zo heel veel last van, alhoewel de (kerst)reclames op tv brrt daar wordt je wel knetter van maar das normaal ook al zo (hihihi)
Raar idee hoor dat het afscheid van China voor jullie steeds dichterbij komt en het welkom China voor ons steeds dichterbij. Wij genieten volop van jullie verhalen en foto s.
Mooi gezinneke!
Geniet ze en ben benieuwd naar wat de mannen bedacht hebben voor de komende dagen!
Lieve groetjes JJ, Rachel en Sijo (nog steeds in China, wink) (daliankids) -
22 December 2013 - 07:13
Diana:
Hoi Fieke en natuurlijk de rest van het gezinnetje :)
Wat leuk om je blog te lezen, hoorde dat je weg was dus kreeg de link om het te volgen.
Super! De verslagen zijn leuk om te lezen. Wens je alvast een goede terugreis en heel veel geluk en gezondheid voor je gezin. Spreek je vast wel weer in het nieuwe jaar.
Groetjes Diana -
22 December 2013 - 08:44
Tamara And Family:
Goedemorgen,
Ik bekeek eerst de foto's en zei....hè dat is net zo'n foto als destijds van Yin
Nu de jongens versie !!
Daarna las ik je verslag.......
Zo zijn we weer helemaal bij van het wel en wee van jullie in China
Wat stellen jullie het toch goed. DAX lijkt het allemaal goed te doen wat ontzettend fijn!
Ondertussen zondag het begint aardig op te schieten
Nog even en jullie staan op NL bodem
Lekker met elkaar naar jullie eigen huis
DAX in zijn eigen kamer
En Yin & Senn met hun broertje thuis
En jullie weer lekker in jullie eigen bed met je eigen spullen.....
Hier knutselochtend kerststallen maken
Kerstverhaal erbij
Op naar kerstmis
Succes met de laatste dagen daar en dan een hele goede vlucht terug naar huis
home sweet home
Lieve groet van ons allemaal
Tamara and family x
22 December 2013 - 10:28
Berna:
Maar dat poept ook zo lekker, in het bad. Ik moet me ook elke keer weer inhouden.
Ik zie de gezichten van Senn en Yin al voor me hahaha