De Chinese muur
Door: Fieke
Blijf op de hoogte en volg dalian, liaoning
19 December 2013 | Nederland, 's-Hertogenbosch
Aar het was mooi echt niet normaal, zo'n mooi uitzicht zo'n stilte ( als DAX niet aan het jengelen was om een fles) echt helemaal geweldig. Noel is met Yin en Senn nog verder gegaan, DAX was ondertussen in slaap gevallen dus ik ben maar even blijven wachten.
Ook weer terug met de kabelbaan en dan kom je door een steegje waar allemaal souvenir winkeltjes zitten. De mensen daar wilden je allemaal een t- shirt laten kopen met de opdruk dat je de Chinese muur hebt beklommen. Dat hebben we dus niet gedaan maar wel weer verschillende dingetjes kunnen scoren.
Daarna wezen eten in het restaurant dat daar vlakbij zit ( waar ook de foto hing van Bill Clinton in die kabelbaan) maar waar het eten helaas weer bar en boos was. Of zijn we te verwend ondertussen? Nu net weer terug op de hotelkamer en vanavond weer lekker uit eten....hopen dat het deze keer wel lekker is.
19 December 2013 - 09:17
Martijn:
Ziet er goed uit en de twee oudste, naar goed Chinees gebruik, prima ingepakt. Veel plezier nog en geniet van de tijd samen.
MKLQ -
19 December 2013 - 09:24
Karen:
Geweldig! Die foto's van de Chinese muur! En natuurlijk Senn als samoerai! Hopelijk hebben jullie vandaag meer geluk met het eten! Geniet er nog van, de tijd vliegt...
xxxx -
19 December 2013 - 12:53
Tania:
Geweldig! -
19 December 2013 - 13:30
Rachel:
wauw wat een machtig mooi weer hadden jullie op de muur, misschien wel heel koud maar wel super voor foto s te maken! Wel super dapper hoor met de kabelbaan naar boven - ik moet er niet aan denken brrr....
Senn wat zie jij er supergaaf uit als samoerai, staat je stoer en heel erg leuk!
Hopelijk is jullie meiske ook weer voldoende opgeknapt en heeft ze ook echt volop genoten van vandaag!
Veel plezier nog de komende daagjes Nederland komt nu al weer snel dichterbij!
19 December 2013 - 15:42
Monique Paulusma:
Met een grote smile op mijn gezicht lees ik jullie verhalen. Zooooo herkenbaar! Het geluk straalt er vanaf! Noa zei net "ik wil ook naar China!" ik zei dat we dat doen als ze twaalf is. "dan pas? dat duurt nog wel een uur!!"zei ze hahaha. Geniet ervan daar!
lfs Monique
19 December 2013 - 15:47
Natasja:
Hadden ze die boog en bloemen speciaal voor jullie trouwdag nog gedaan, ha ha.
Mooi uitzicht en dan is het wel fijn als het lekker helder weer is.
Iedereen heeft het zo te zien nog ontzettend naar z'n zin :-)
Have fun -
19 December 2013 - 23:11
Stefanie:
Wat een gave foto"s. Wat bijzonder toch om daar te zijn, wel jaloers :-) -
20 December 2013 - 08:37
Anneke:
Wat een ervaringen. Past alles wel weer meer naar Nederland in de koffer? Omar mist Yin heel erg en vraagt zich af of jullie al wilde dieren hebben gezien?
Groetjes Anneke en Omar -
20 December 2013 - 12:11
Ilse:
Lieve yin en sen en dax,
hebbben jullie het naar jullie zin in china?
wendy is haar klas aan het opruimen en wij helpen haar.
groetjes,ilseolafmamapapasusi
20 December 2013 - 13:51
Wendy:
Hoi Yin en familie,
We lezen dat jullie het goed maken in China. Wel jammer dat je een dagje ziek bent geweest. In de verhalen lezen we de antwoorden van de vele vragen.
We hebben je gisteravond erg gemist tijdens het kerstdiner. Helaas was de tijd in de klas te kort om je nog een berichtje te sturen. Er was namelijk ook nog een kerstmarkt. Ik heb de kinderen gisteren beloofd om nog een berichtje naar jou te sturen dat we het fijn vinden om jullie na de vakantie weer te zien.
Groetjes van alle Vallende Sterren -
20 December 2013 - 16:11