18 december vervolg - Reisverslag uit 's-Hertogenbosch, Nederland van dalian, liaoning - WaarBenJij.nu 18 december vervolg - Reisverslag uit 's-Hertogenbosch, Nederland van dalian, liaoning - WaarBenJij.nu

18 december vervolg

Door: Fieke

Blijf op de hoogte en volg dalian, liaoning

18 December 2013 | Nederland, 's-Hertogenbosch

Zo daar zijn we weer, een leuke dag gehad in de pearl market. We zijn met vier stellen met de metro er naartoe gegaan dat was op zich al een hele belevenis. Als de metro niet te druk is dan is het goed te doen maar is de metro druk dan komt er echt zo'n man langs de deuren die gewoon even doorduwd, echt bizar om te zien in Nederland zouden mensen daarop flippen maar hier gebeurd het gewoon. Na 2 x overstappen op de plaats van bestemming aangekomen. Daar eerst met Mark en Mariëlle Starbucks bezocht, de anderen gingen hun eigen gang. Daarna aan het shoppen. Heb wel leuke dingetjes gescoord maar niets bijzonders. Alleen horloges voor de kids en kleding voor hen. Voor Senn een gaaf Adidas trainingspak, alledrie een abercrombie vest en DAX nog gave Adidas schoentjes. Het is gewoon een sport om af te dingen. Ik zeg tegen Senn bij het trainingspak, loop maar weg. Huh zegt ie weglopen, mag ik hem dan niet? Ik zeg ga maar en dan roepen ze je terug en krijg je het uiteindelijk toch voor de prijs die je wil
betalen.
Terug ook weer met de metro, onderweg een lekker stokbrood gekocht( met kruidendokter) en toen naar de hotelkamer. We dachten om DAX te laten slapen maar helaas....... Lopen we om 18 uur naar een restaurant valt hij in slaap natuurlijk.
We hebben hem maar wakker gemaakt anders wordt het weer een latertje. Maar toen was hij niet meer zo gezellig.
We hebben het beroerdste eten op van de afgelopen weken dus liggen nu met knorrende maag in bed.
Na het eten zijn devies nog samen in bad gegaan en nu in bed. Morgen om 9 uur worden we opgehaald voor de muur, weerveen lange dag ;-)
Juf Anke, gefeliciteerd met het aanzoek. Ik moest van Senn vragen wanneer je gaat trouwen. En hij zei dat hij wel gelachen zou hebben bij die kus..
Trouwens de dag pearl market was goed voor Senn zijn ego, al die meiden die riepen dat hij zo'n coole boy was....echt zo vaak, hij ging er bijna van naast zijn schoenen lopen. En natuurlijk vonden ze yin erg mooi!

• 18 December 2013 - 15:23

Tara:

Ha lieve Fieke,

ik ben zo supertrots op jullie!
    Liefs, Tara

• 18 December 2013 - 15:35

Yvonne:

ik wil volgend jaar ook mee....!!

• 18 December 2013 - 15:50

Mark Stoll:

Brood met kruidendokter, lekker die hadden wij nie,t wij hadden kruidenboter ook lekker proberen we morgen! :)

• 18 December 2013 - 15:51

Rachel:

Wat een heerlijk verhaal! T was gewoon erg leuk om te lezen. Ik moet persoonlijk nog niet echt denken aan die overvolle metro s maar t klinkt wel komisch.

Heerlijk dat je zo leuke kleding voor leuke prijsjes voor je kinderen kunt aanschaffen. Blije kinderen maakt blijde ouders wordt wel eens gezegt (wink)

morgen lange dag lezen we. Hopelijk is het niet al te koud en kunnen jullie er lekker van genieten!

Veel plezier,

Lieve groet, JJ, Rachel en Sijo, in China (meiling10)

• 18 December 2013 - 21:28

Tamara And Family:

Goede Avond,
    18 december ......special day als ik het goed heb !
    Wij morgen.
    William is 2 dagen voor zijn werk weg....haha

Zo over tot de orde van dag en jullie bericht
    Leuk verhaal om weer te lezen.
    Het klinkt allemaal al zo vertrouwd
    De tijd lijkt voorbij te vliegen....

Hier net kerstviering op school gehad.
    Het kroost ligt uitgeteld in bed..
    Morgen laatste dagje school!

Hele fijne dag morgen, we kijken weer uit naar jullie verslag

Bye bye
    Tamara and family xxx