Vrijdag
Door: Fieke
Blijf op de hoogte en volg dalian, liaoning
21 December 2013 | Nederland, 's-Hertogenbosch
Ik ben met de kinderen gisteren even naar de Mac gegaan. Het fijne van Beijing vind ik wel dat je hier gewoon een veilig gevoel hebt, ook al is het donker op straat. We zijn allemaal op tijd naar ons bedje gegaan en morgen gaan we naar de lama tempel, daar zijn we nog nooit geweest dus weer eens iets anders. En we gaan weer met de metro.
En Omar we hebben nog geen wilde dieren gezien en ik moet van Yin zeggen dat ze jou ook mist..... Maar nog maar een paar nachtjes en dan gaan we naar huis.
21 December 2013 - 08:18
Karen:
Hallo allemaal,
Beterschap voor Noel! Een rustig dagje is af en toe gewoon nodig, na al die avonturen :-) ! Veel plezier bij de Lama Tempel,
groetjes
Karen en familie -
21 December 2013 - 10:07
Ryanne:
Vervelend Noel die rot aanval maar zal wel een nawee van alle spanningen zijn...wij blijven jullie op de voet volgen , liefs marcel ryanne amber en jasper -
21 December 2013 - 10:37
Milenne:
Hallo familie,
Hopenlijk voeld noel zich weer beter zodat jullie de laatste dagen nog kunnen genieten. En dan kom maar weer snel naar huis. Wij zijn al aan het aftellen.. Geniet er nog even van...
Dikke kus van ons allemaal