Maandag 16 december - Reisverslag uit 's-Hertogenbosch, Nederland van dalian, liaoning - WaarBenJij.nu Maandag 16 december - Reisverslag uit 's-Hertogenbosch, Nederland van dalian, liaoning - WaarBenJij.nu

Maandag 16 december

Door: Fieke

Blijf op de hoogte en volg dalian, liaoning

16 December 2013 | Nederland, 's-Hertogenbosch

Vanmorgen begonnen met het ontbijt, we dachten dat yin al weer opgeknapt was maar bij het ruiken van alle etensgeuren was ze zo weer terug op de kamer...
Nog effe lekker op bed en mama is er maar naast gaan liggen toen ook DAX sliep. Daarna zijn we met Mark en Mariëlle en de kinderen naar een soort binnenspeeltuin geweest. Senn moest zijn energie wel kwijt dat was echt duidelijk en die hebben dus ook heerlijk gerend en trampoline gesprongen en noem maar op en voor DAX waren er wat kleine dingetjes. Daarna weer lekker uit eten geweest en toen nog ff op de koffie bij de reismaatjes ( die hebben nespresso op de kamer.
Gisteren lekker aan het skypen geweest, altijd lekker dat contact en die hebben DAX ook kunnen bewonderen. Mochten er meer liefhebbers zijn ons adres is noelrieken, houdt wel rekening met het tijdsverschil ;-) morgen nog een rustig dagje woensdag naar een markt en donderdag naar de muur en verder kijken we nog.....tot morgen xxx

• 16 December 2013 - 16:02

Natasja:

Kijk dit klinkt echt als vakantie, ha ha
    Veel plezier xx

• 16 December 2013 - 17:14

Monique Paulusma:

Heerlijk dat alle officiële dingen achter de rug zijn, nu lekker in de rust en genieten van jullie mooie Dax. groetjes

• 17 December 2013 - 06:41

Annette:

Ben vanuit D.B. op afstand met jullie mee aan het genieten!!! Beterschap voor Yin. geniet en tot snel ;-)